Tevékenységek - hőszolgáltatás  
     
 

Hőszolgáltatás, távfűtés

A Petrics cégcsoport a németországi Heizomat cég magyarországi képviselője is egyben. Ez a cég gyártja azokat a nagyteljesítményű biomassza tüzelésű rendszereket, amelyek alkalmasak arra, hogy a jelenleg forgalomba lévő olaj, - illetve gázkazánok helyett lényegesen olcsóbban és hatákonyabban állítson elő hőenergiát.
Tekintettel arra, hogy ezek elsősorban nagyteljesítményű berendezések, így alkalmasak intézmények, üzemek hő - és melegvíz ellátására.
Üzemeltetésük több mint 50 %-kal olcsóbb, mint a hagyományos gázkazánoké. Könnyen belátható, hogy egy ilyen beruházás igen rövid idő alatt megtérül.
Előfordulhat azonban, hogy a beruházást tervező intézmény nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel ahhoz, hogy ezt a korszerű berendezést saját forrásból előteremtse. Cégünk vállalja, hogy telepíti és üzemelteti a berendezést, és lényegesen alacsonyabb áron szolgáltatja a hőenergiát, illetve melegvizet, mint a hagyományos hőszolgáltatók.
Az egyedülálló technológiának köszönhetően a berendezések fűtése mindennemű fahulladékkal lehetséges, /faforgács, fűrészpor, közönséges faapríték/
A Petrics cégcsoport nem csak a tüzelőberendezések  telepítését és az üzemeltetést vállalja, hanem gondoskodik a mindenkori tüzelőanyag-ellátásról is.
Mivel saját bázisán a tüzelőanyag szinte korlátlanul áll rendelkezésre, ezért a tüzelőanyag-ellátást akkor is biztosítani tudja, ha történetesen a berendezéseket megvásárolják.

A rendszerek biztonságos és folyamatos működését biztosítja az a tény, hogy képviseletünk állandó kapcsolatban van az e berendezéseket gyártó német Heizomat céggel, ahol a rendkívül magas minőségi követelmények a jellemzők.
A Heizomat cég Európa számos országába exportálja automatikus biomassza tüzelő-berendezéseit, és az egyre növekvő eladások azt bizonyítják, hogy ezek a hagyományos és rendkívül drága tüzelés-technikát felváltó korszerű berendezések egyre nagyobb teret kapnak.

 
 
 
 
  készítette: Dimensions Kft.